Om Ninni

Jag har i botten en magisterexamen (4-årig utbildning) från universitetet i Sport and Exercise science och många hundra timmar vidareutbildning inom olika områden. Oavsett om du vill prestera bättre i din idrott, rehabilitera en skada, komma igång med träning, träna för allmänt välmående eller om du har något annat mål hjälper jag dig med träning efter dina förutsättningar.


Jag har erfarenhet av träning med allt från barn och ungdomar till vuxna och seniorer, i både idrottsmiljö, gym och hemmiljö. Från elitnivå till ”vanlig” svensson.

En fungerande kropp är A och O för att kunna prestera.
Jag jobbar som tränare med kroppen i en helhet med kroppens olika rörelsemönster, styrka, uthållighet och stabilitet på ett sätt som kroppen är byggd för.

Din träning blir kvalitativ, innovativ och du blir tränad för att din kropp skall hålla för ett arbete hela livet och samtidigt nå dina mål. Oavsett om vi pratar idrott eller vardagsliv.
Träningen baseras på kroppens anatomi, fysiologi och biomekanik för att du ska få korrekta rörelsemönster och kunna röra dig optimalt på det sätt som din kropp är konstruerad.

Hört från kund

Hon är verkligen duktig på att anpassa träning och rörelser efter individuella mål. Hon har mycket god kunskap om kroppen och musklerna och kan förklara vilka muskler som påverkas av en specifik övning och vilken effekt träningen ger. Perfekt för mig som vetgirig!
Jag vill absolut rekommendera Ninni!
Jag hade inte varit där jag är idag utan Ninni!
Hon är super!
Kunnig! Proffsig! Engagerad! Flexibel! Helt enkelt hur bra som helst!!

VAD - HUR - VARFÖR

Tre väldigt bra frågor att ställa sig i många sammanhang, så även i träning. För mig är detta tre väldigt viktiga frågor att kunna svara på, kan jag inte svara på dessa har jag troligtvis inte den kunskap som krävs för att kunna hjälpa dig.

VAD - ska du göra för träning / övning

HUR -  ska du göra övningen? Teknik, utförande, repetitioner osv.

VARFÖR - ska du göra denna övningen? För att bli starkare, bättre rörlighet? Varför passar den dig just nu i din träningsfas?

Bygga kroppen från grunden - inifrån och ut!

Om du skulle börja bygga ett hus, skulle du då börja bygga tak och panel? Inte? Samma sak gäller för kroppen! För att du ska få ett stabilt och hållbart resultat som varar i längden måste du börja med att träna och bygga de inre lagren (jämför med husets reglar/stomme).
Har du inte en stabil grund att stå på kommer huset så småmningom att falla ihop!

Att bygga kroppen inifrån och ut är en av mina grundfilosofier inom träning.