Small Group Training

Personlig gruppträning i mindre grupp med Kvalitet i fokus.

OBS: pga. Covid-19 är grupperna pausade. 

Small Group Training är precis som det låter, gruppträning tillsammans i mindre grupp för att du ska få ut mer av träningen. Mer kvalitet, mer tid av din coach och större resultat. Träningen bedrivs i grupper om max 10 personer för att du ska känna dig sedd, få hjälp med teknik och justeringar. Small 

I utbudet för Group Training (SGT) tränar du allt från styrka och kondition till rörlighet. En perfekt kombo för att du ska få en helhet i din träning!  Dessutom blir passen billigare desto fler pass du tränar varje månad - en bra morot för att du verkligen ska utnyttja kortet och få din träning gjord!
OBS: Inte att förväxlas med PT-small group som anpassas helt efter gruppens önskningar och mål. Läs mer här. 

Ett SGT-månadskort ger dig dessutom rabatt på Träningsevent, Träningsdagar och PT-timmar. 800kr/PT-timme (ord pris: 950kr)

Priser
SGT - MÅNADSKORT
  • 799kr/månad 
  • 699kr/månad för dig med PT-abonnemang. 
Summan dras från kort/faktureras månadsvis. Ingen bindningstid.

DROP-IN
220kr

Bokning måste göras senast 4 timmar före start.
Avbokning senast 24 timmar före.

Olika small group training

Höstens grupper startar v.33

Cirkelfokus
Tisdagar kl 17.30

Cirkelfokus är klassisk cirkelträning med ett specifikt fokus för varje träningspass. Syftet med passet är både att träningen ska vara rolig och givande men samtidigt få ut ett mervärde av kunskap och kvalitativ träning av passet. Passet ska inte bara vara ett i mängden utan sticka ut och ge dig effektiv och kvalitativ träning på DIN nivå.

Passet tränas i grupp om max 10 deltagare för att du ska få mer tid och uppmärksamhet från din coach. Kvalitet står alltid framför kvantitet!


Puls
Torsdagar kl 18.45

Träning tillsammans i grupp med pulsen som redskap för att få ut maximalt av din träning. Vi jobbar med POLAR:s pulssystem. Varje pass har ett fokus på ex högintensiv zon, medelintensiv zon, förbättra kondition eller underhålla kondition. Du jobbar efter din egen puls och dina pulszoner och därför blir passet alltid anpassat efter din individuella nivå. 

Syftet med passet är dels konditionsträning efter passets mål, men också ett mervärde i kunskap om din kropp och pulsen som träningsredskap.
Passet tränas i grupp om max 10 deltagare för att du ska få mer tid och uppmärksamhet från din coach. Kvalitet står alltid framför kvantitet!

Yoga
Varannan tisdag kl 18.30 

Vinyasayoga, en fysisk yoga där andning och rörelse länkas samman i ett flöde. Ordet Vinyasa betyder ungefär andningssynkroniserad rörelse

Vinyasa yoga är en perfekt träningsform för dig som vill jobba med styrka och rörlighet i symbios. Ett perfekt komplement till din andra styrketräning och konditionsträning för att bli allsidig och få med alla delarna.