PT small group - personlig träning i mindre grupp

Pt-small group är ett perfekt alternativ för dig som är nyfiken på PT men ännu av olika skäl inte testat. Det är dessutom lite billigare än en enskild PT-timme.

Nedan hittar du mina olika PT-small group just nu.
Välkommen in med din anmälan!

I en PT small group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra i en liten grupp. 

En PT-small group är max 6-8 personer för att alla ska hinna ses och för att träningen ska kunna anpassas efter gruppen.


PT-Small Group: Löpning

En löpargrupp som under 8 tillfällen kommer att ge dig redskapen att ta din löpning till nästa nivå! Under träningsperioden jobbar vi både praktiskt och teoretiskt med allt från löpteknik, biomekanik för löpning och pulsträning för att du ska få alla redskapen att ta din löpning till nästa nivå.

Vi träffas jämna veckor med start vecka 34. Träning tillsammans varannan vecka ger dig möjligheten att testa allt det vi går igenom i lugn och ro själv innan nästa tillfälle.

INNEHÅLL:
  • Löpteknik
  • Distansträning
  • Intervaller
  • Biomekanik & Anatomi för löpning
  • Pulsträning
NÄR: Tisdagar jämna veckor på The B-ROOM samt utomhus
TID: 18.30-19.30
INVESTERING: 2400kr för 8 tillfällen (faktureras i 2 delar)
ANTAL DELTAGARE: Max 8 (minst 3)
ANMÄLAN: Anmälan i appen AGENDO eller på hemsidan
Maila eventuella frågor till: ninni.martinsson@gmail.com

PT-Small Group: Kom Igång

Vill du komma igång med din träning? Lära dig grunderna i tekniken för basövningar som knäböj, marklyft, press och drag?Träna rätt från början med stabilitet och rörelser?
Titta då här! Vecka 35 startar en ny PT-small Group: Kom Igång. Vi träffas varannan vecka på The B-ROOM vid 6 tillfällen.
Under perioden på 11 veckor  har du dessutom fri tillgång till all SMALL GROUP TRAINING för att verkligen få in en rutin i din träning och praktisera allt det vi går igenom.
Vi anpassar träningen efter gruppens deltagare med fokus ligger på träningens grunder, teknik och utförande samt at träningen ska vara kul med utmanande. Vi kommer att jobba med Egan kroppen och fria vikter och fokusera på bas-övningar för att du själv ska få en bra grund att jobba med. 

För mig som tränare är det viktigt att du förstår varför du ska Göran övningarna och inte bara vilken övning du ska göra. Det gör det dessutom enklare för dig att använda övningarna och förstå dess syfte och verkan. 

NÄR: Lördagar ojämna veckor - START vecka 35. 
TID: 9.00-10.00
INVESTERING: 2800kr för 6 tillfällen SAMT Small Group Training under hela perioden. (faktureras i 2 delar)
ANTAL DELTAGARE: Max 8 st (minst 3)
ANMÄLAN: Anmälan i appen AGENDO eller på hemsidan
Maila eventuella frågor till: ninni.martinsson@gmail.com