JUL-ERBJUDANDE

PT-small Group Kom igång - Distans 10v. - 2400kr (ord pris 3000kr)

Erbjudandet gäller tom den 25:e december 2020

PT small group - personlig träning i mindre grupp

Pt-small group är ett perfekt alternativ för dig som är nyfiken på PT men ännu av olika skäl inte testat. Det är dessutom lite billigare än en enskild PT-timme.

Nedan hittar du mina olika PT-small group just nu.
Välkommen in med din anmälan!

NYHET!                                                     Nu även som distansträning!

I en PT small group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra i en liten grupp. 

En PT-small group är max 6-8 personer för att alla ska hinna ses och för att träningen ska kunna anpassas efter gruppen.


NYHET - PT-Small Group:
Kom igång - DISTANS

Vill du komma igång med din träning? Lära dig grunderna i tekniken för basövningar som knäböj, marklyft, press och drag? Träna rätt från början med stabilitet och rörelser? 
Nu är det dags för en ny omgång av PT-small Group: Kom Igång. Denna gången på DISTANS för att alla ska kunna känna sig säkra i dessa tider av Covid-19. 

Under perioden på 10 veckor kommer vi träna tillsammans både online och på plats. Vi anpassar träningen efter gruppens deltagare men fokus ligger på träningens grunder, bas-övningar, teknik och utförande samt att träningen ska vara kul men utmanande.
För mig som tränare är det viktigt att du förstår VARFÖR du ska göra övningarna och inte bara vilken övning du ska göra. Det gör det dessutom enklare för dig att använda övningarna och förstå dess syfte och verkan. 

Plattformen för online-träningen är en sluten facebookgrupp, men du kommer även få tillgång till en egen chatt där du kan ladda upp kortare filmer för feedback. Dessutom ingår 2st PT-timmar som du kan utnyttja när som under perioden. 

Varje vecka får du nya övningar och teknikgenomgångar att jobba med, dessutom frågestunder och föreläsningar - allt kan du göra hemifrån.


NÄR: Start v. 2, Januari 2021           
HUR: Online + 2 st PT-timmar
INVESTERING: 3000kr 2st PT-timmar ingår (delat på 2 fakturor á 1500kr) - JUL-ERBJUDANDE 2400kr 
ANMÄLAN: Formuläret nedan.
Anmälan är bindande efter att du fått din bekräftelse. 

Anmälan PT-small group Kom igång: Distans

PT-Small Group: Löpning

En löpargrupp som under 8 tillfällen kommer att ge dig redskapen att ta din löpning till nästa nivå! Under träningsperioden jobbar vi både praktiskt och teoretiskt med allt från löpteknik, biomekanik för löpning och pulsträning för att du ska få alla redskapen att ta din löpning till nästa nivå.

Vi träffas jämna veckor med start vecka 34. Träning tillsammans varannan vecka ger dig möjligheten att testa allt det vi går igenom i lugn och ro själv innan nästa tillfälle.

INNEHÅLL:
  • Löpteknik
  • Distansträning
  • Intervaller
  • Biomekanik & Anatomi för löpning
  • Pulsträning
NÄR: Tisdagar jämna veckor på The B-ROOM samt utomhus
TID: 18.30-19.30
INVESTERING: 2400kr för 8 tillfällen (faktureras i 2 delar)
ANTAL DELTAGARE: Max 8 (minst 3)
ANMÄLAN: Anmälan i appen AGENDO eller på hemsidan
Maila eventuella frågor till: ninni.martinsson@gmail.com